Vilka är vi?

Vår resa tillsammans började på Zen Coaching utbildningen 2010 då vi fann en sann och djup själslig vänskap hos varandra. Det vi upptäckte var att vi inspirerade och stärkte varandra och hade väldigt roligt ihop. Vi har sedan följts åt i vår coachingresa; vi har gått samma vidareutbildningar, handledningstillfällen, assisterat på den svenska Zen Coaching utbildningen under flera år och startat coachingverksamheter, individuellt och gemensamt. Vi har både lyckats och ”misslyckats” med en massa saker i våra liv; workshops, coachingsessioner, projekt, relationer m.m. och vi har också under dessa år stöttat varann genom allt detta. Vi har lärt oss enormt mycket av både det som funkat och inte funkat vilket vi nu kan ta med oss i vårt arbete idag. Vår passion är verkligen växande, i det stora och det lilla och det är också vad vi är bra på. Välkommen till oss!

Kavina Thorslund

Kavina
Kavina är coach och samtalsterapeut och driver sin egna firma Relaxed Being, som erbjuder coaching, mindfulness och massage. Hon är en erfaren handledare och är en av huvudlärarna på Zen Coachingutbildningen i Sverige, Polen och Sydafrika.

Bakgrund:

Kavina har levt ett rikt liv, och studerat på flertalet professionella utbildningar inom coaching, terapi, behandlingar och ledarskap. Hon har en lång erfarenhet av entreprenörskap och projektarbete samt över 20 år av meditation och inre arbete inom både terapi och andlig utveckling. Hennes väg har varit fördjupad kroppsnärvaro, att gå från skam till självuttryck och självkärlek, att fullt ut utforska potentialen av vad det är att vara människa och vad det betyder att aktualisera sina drömmar. Hon bodde i Indien i flera år där hon praktiserade daglig meditation, genomgick olika former av terapeutiska metoder och fick en andlig näring som hon tog med sig hem och som präglar hennes arbete.

Hennes erfarenheter av att driva olika projekt, företag och organisationer, ensam och tillsammans med andra, har gett henne många värdefulla insikter kring de olika utmaningarna som kommer med att driva företag och vad som krävs för att lyckas. Vikten av att hitta sin sanna motivation, sitt inre ledarskap samt att kontinuerligt ge högkvalitativ näring till sig själv är förutsättningar för att kunna erbjuda hög kvalitet till sina klienter.

Hennes passion och gåva är att uppmärksamma och frigöra potential i människor och situationer. Hon erbjuder ett stort rum av empati, värme, humor och tillit såväl som professionell kunskap, mångbottnad erfarenhet om människans inre och kristallklar klarhet.

Läs mer om Kavina på hennes egen hemsida ”Relaxed Being”

Roger Marklund

Kavina
Roger arbetar som  Zen Coach för privatpersoner och företag samt  lärare  och handledare i Zen Coaching utbildningen  i Sverige och Polen. Han  erbjuder ledarskaps utbildningar och coachutbildningar för företag.

Bakgrund:

Han har under 20 år arbetat med djup personlig utveckling och meditation i olika former, bl.a. på Mullingstorp, ett center för djup personlig utveckling och meditation i tre år. Han har även utbildat sig i systemiska konstellationer, samt är sedan sex år tillbaka Diamond approach student.

Roger har en bakgrund som Icahandlare, var en idrottsman som gjorde Ironman och bildade familj samt gjorde karriär men så plötsligen så sprack allting och han hamnade på hjärtintensiven. Detta var vändningen i hans liv.Efter det har han ägnat sitt liv åt coaching och meditation samt skrivit boken ”Ica handlaren som drog i nödbromsen” en bok om ett hektiskt liv fyllt av destruktiva beteenden som ledde till ett uppvaknande på sjukhuset, samt vilka strategier och attityder som tog honom dit han är idag.

I hans arbete erbjuder han en smak av space, klarhet, entusiasm och kärleksfullt hållande som gör att folk kommer i kontakt med sina resurser, kreativitet och inre stillhet.

Marta Lyson 2

”It’s a great pleasure to witness your cooperation in a role of Zen Coaching facilitators. You both have ability to create trustful, open, and loving space in which others can experience their inner transformation. Your warmth of the heart, gentleness, and authenticity show a beautiful way of supporting others. Seeing you facilitating, I see the love and dedication you both have in sharing the gift of Zen Coaching with others. Thank you for doing that the way you do it! You are the Gifts!”

Marta Lyson
Marta Lyson
Coach Polen